Såg du den djupa blå Medelhavet göra? –PAM00690

Om en resa till Italien, är den underbara södra Italien kommer att spela på plats skyldig att underhålla dig här utväg ön Capri, den berömda Pompeji, den fantastiska kusten av Amalfikusten, den sydliga staden Neapel, samt världsberömda Medelhavet pizza. jag säger till den djupa blå Medelhavet, men har inte sett, men jag har sett med den homologa Panerai PAM690.

 

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940 prova omdömen

Det första intrycket

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Faktum är att jag har ingen aning om Panerai speciell blå skylt, så första gången jag såg denna klocka, eftersom det är synbart rörd. När den andra tills det inte bärs på handen, jag tycker att det är vackert.

Klicka: Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

ges
diameter av bordet 47 mm faller materialet Polerat rostfritt stål
Dial färg akvamarin Formen av ratten runda
Tabell Mirror Material Crist Safir färg Belt brun
BraceletStuff kortikal vattendjup 100 metro

Ja, det är mycket Panerai

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Tabell 47 mm i diameter från skapandet av den klassiska Panerai storlek, även om stor men stora har sin egen sanning, och jag tror att ett stort bord är populära “pot” Panerai. Om jag minns rätt, bör detta vara det första laget Radiomir 1940 lilja serie och bubblor ser spegeln. Detta är klassiska inslag av Panerai.

Blå Dial

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Den vanligaste Panerai är svart, är inte vanligt blå urtavla, kan ses som varumärket med det blå havet, ihågkommen för bästa tolkning av havet. Och den här klockan har en överraskande små funktioner, är en kombination av speglar och bubblor blå lilja kan slå kanten av bordet spegel för att producera samma unaccountable gyllene färg, mycket trevligt.

bälte och spänne

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Dess bandet är mycket tjock, först titta på siffran reklam när du vet det, tänkte jag tjock bälte påverkar viss erfarenhet när man bär. Men när det verkligen slitna och inte, även om det är tjockt, men mjuk och bekväm .

rörelse~~POS=TRUNC

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Den använder rörelsen P.3000, som är hemlagad manuell hantering Panerai, vilket ger tre dagar av makt, är grunden för stil. Jag erkänner att vara old school, Panerai känner produktion rörelsen i allmänhet, men eftersom P.3000 / F verkade började jag carving sin rörelse är också mycket intresserad av, skulle bytas ut, men priset kommer att justeras.

ibland bära

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Panerai Radiomir 1940, när jag hade en enkel analys av denna serie, jämfört med föregående Radiomir, mer lämpade för moderna estetik. Ändra klackar gör det också inte så grov, blir det mer värdigt, om Radiomir är en massa av soldater när Radiomir 1940 är en tjänsteman vid kaptenen nivå för att göra dessa klockor i en formell tillfälle är också möjlig. Men använder den här klockan en bubbla så att den återspeglar den totala något tjockare, kan inte på något sätt gömma sig i en skjorta manschett, vilket begränsar dess spel, naturligtvis, det finns en massa människor som bär t-shirts med klänningen, om inte hindret.

Övergripande

Serie PAM00690 Panerai Radimoir1940

Slutligen har den här klockan gett mig en annan typ av känsla 47 mm Panerai, och se är inte samma sak som tidigare, att kunna ändra den övergripande designen är stor. Liljor och blå platta glasbubblor på Radiomir 1940 generösa glans, den här gången med en elegant skönhet, och, till skillnad från den tidigare känslan av kraften i den mänskliga ren. Panerai finns det fortfarande många synliga förändringar i detta avseende, måste vi ändra på ett bra sätt för en kommersiellt orienterad, men tabellen var inte ändrats från sina ärenden . berusande djup en gång såg jag honom förlora Medelhavet men jag kände verklig Medan blå berusande PAM00690, vad som inte sägs, att spara pengar för att gå!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *